Når rebellene slår tilbake mot Imperiet

Jeg har flere kampanjer gående i brettspillet Imperial Assault og den ene gruppen nærmer seg avslutningen. I dette spillet sitter en av spillerne og godter seg som det slemme gode Imperiet som slår ned på heltene opprørsavskum styrt av andre spillere som prøver å sabotere det flotte samfunnet jeg har gående.

Utfallet av et oppdrag avgjør hvordan historien utvikler seg fremover, gjerne i vinnerens favør. Jeg vant nesten alt sammen i begynnelsen og opprørerne slet seg hardt, men plutselig kommer en elendighet av Han Solo og kom og hjalp dem. Etter han ble med, begynte alt å gå i dass for meg. Imperiet hadde ikke mye sjanse mot den fæle hvite terningen som bare sier «haha, du bomma! nå skyter jeg tilbake!» gang på gang på gang. 1/6 sjanse hver gang, men når det skjer fire ganger på rad begynner ting å bli kleint for meg.

Arenaen er satt. Dette er starten av den store kampen.

OBS! Her kommer det spoilere til kampanjen, så les videre på eget ansvar!

Forrige oppdrag gikk min vei, men helt til slutt klarte de å snike seg unna likevel. Grrr. Denne gangen var ting på min side. General Weiss var på en hemmelig lokasjon som opprørerne hadde lært om. Her fantes det også hemmelige våpenplaner som kunne sette opprørerne ut av spill for godt. De skulle søke ned og fange ham og skaffe planene. Det jeg visste, som de ikke visste, var at de gikk i en felle.

Mak er på topplisten av ettersøkte i galaksen. Dusør utloves.
Imperial Officer til venstre representerer trofaste general Weiss.

Heissjakta i midten var bare en sjakt for dem. Plutselig setter jeg inn en AT-ST midt bland dem. En forbaska stor maskin jeg kan bruke mot dem. Weiss trengte bare å gå inn i den og begynne å plaffe i vei. Muhaha.

Da jeg plasserte AT-STen der i slutten av runde to hørte jeg bare sarkastiske «ha. ha. ha.» fra de andre spillerne. Veldig morsomt, liksom. Vel, morsomt var det, men bare for meg. Den skulle faktisk være der! Det var gøy å se overgangen fra det de trodde var en dårlig spøk til aksept. Jeg følte meg trygg. Jeg hadde mange flere grupper enn de og kunne gjøre flere ting mens de bare kunne se på.

Charge at them! Destroy those rebel scum!

Det jeg hadde glemt var hvor effektive opprørerne har blitt over de forskjellige oppdragene. De fyrer løs med kanoner som gir så ufattelig mye skade og ignorerer skjoldene mine. De er sykt effektive og nå i det siste har de blitt suicidale. De vil bare bekjempe meg, koste hva det koste vil. De brukte en desperat effekt for å ta meg, og de klarte det sannelig. Godt over det de trengte.

Å holde fred og orden i galaksen er ikke enkelt med slike sabotører. Hva vil skje med samfunnet om de blir vellykket? Anarki!

Spillet Imperial Assault er et sinnsykt kult spill som jeg anbefaler sterkt. Jeg har en anmeldelse av det på Brettspill med Takras hvor du får se og høre alt du trenger for å bli overbevist hvor bra dette er.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

André «Takras» Nordstrand

André «Takras» Nordstrand

34, Kristiansand

En vakker dag fikk jeg en visjon. Et kall fra høyere makter - mitt eget ego! Jeg oppdaget brettspill og hvor fantastisk sosialt og morsomt det er. Jeg følte et kall for å spre gleden med andre.

Kategorier

Arkiv

hits