Den forrige posten var en løgn, *dette* er hvordan Star Wars Episode IV skjedde!

Alle vet jo at det jeg skrev i det forrige innlegget ikke skjedde. Alle vet jo at Wedge aldri gikk over til den mørke siden og alle vet jo at Obi-Wan ikke døde før Luke Skywalker kom på banen.

Nå skal du høre. Alderaan er en planet i nærheten av Coruscant, men en planet med liten verdi. Ikke har de ressursene som Imperiet vil ha og ikke er basen til Rebellene der. En ubrukelig planet.

Luke Skywalker kom som fra intet og begynte å herpe til planene til Imperiet, men Darth Vader var forberedt og klarte å fange Luke, for senere å ta et avhør med ham, men allerede neste runde klarte Rebellene å frigjøre Luke, hvilket forpurret to store planer til Imperiet. Det var et stort nederlag for den mørke siden, men Luke fikk leve videre i frihet.

Rebellene hadde fått mye innflytelse rundt i galaksen, derfor måtte Imperiet demonstrere sin makt ved å sprenge Hoth og alle dens levende skapninger i fillebiter. Dette ville vise galaksen hvem de bør side med.

Mens galaksen sørget og fryktet over Hoth, hadde Imperiet fått bekreftet teorien sin om en Dødsstjerne. Derfor begynte de å lage en til rundt Yavin, en liten og ubetydelig planet. Rebellene kjente håpet briste, men de holdt seg godt med ryktet rundt galaksen, spesielt områder der Imperiet hadde lite nærvær.

I mellomtiden hadde Imperiet store planer om å fange lederne til Rebellene. Prinsesse Leia ble fanget, men umiddelbart reddet. Deretter ble Wedge fanget og nesten konvertert, men hans lojalitet var for sterk og etterpå ble også han reddet. Chewbacca ble også mål for fangenskap, men han hadde noen snikete triks som gjorde at hele oppdraget til Imperiet feilet. Etter fem forskjellige fange-forsøk begynte Imperiet å gi opp håpet, men til slutt fikk de endelig tak i selveste Luke Skywalker. Han ble sluppet fri, men med en sporings-enhet på seg, slik at Imperiet kunne finne ut hvilken region basen lå i. Planeten Ryloth, sier du?Ryloth var altfor langt unna for noe som helst nyttig for Imperiet. Tiden rant ut og Imperiets leder (det var jeg, det) så dystert på det hele. Bare for å vise en siste styrke, ble alle styrkene sendt mot Ryloth via andre planeter, første planet Rodia.

Og sannelig! Der var faktisk Rebellene og basen deres! Imperiet hadde funnet dem! Ikke nok med det, men med en overveldende styrke Rebellene ikke hadde noen sjanse å stå imot. Kampen var over og galaksen var endelig trygg for disse terroristene igjen.


Star Wars: Rebellion er og blir et flott spill både å spille og å se på. Thomas som spilte Rebellene og spillet for første gang merket at det lønner seg godt å kjenne til mange av kortene fra før. Jeg kan godt bekrefte teorien hans, for det er mye taktikk som baserer seg på informasjon om hva slags kort og triks den andre spilleren sitter med på hånd.

Sjekk ut min anmeldelse av spillet Star Wars: Rebellion.


#gaming #spill #brettspill #game #StarWars
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

André «Takras» Nordstrand

André «Takras» Nordstrand

34, Kristiansand

En vakker dag fikk jeg en visjon. Et kall fra høyere makter - mitt eget ego! Jeg oppdaget brettspill og hvor fantastisk sosialt og morsomt det er. Jeg følte et kall for å spre gleden med andre.

Kategorier

Arkiv

hits