Roar (23) dro på hyttetur med vennene sine og fullførte Risk!

Overskriften sier det hele og det er ingen skrøne. Roar (23) var altså på hyttetur med sine venner Andreas (22), Børge (30), Stein (22) og Sven (23). Der spilte de Risk for å drive tiden, noe ikke ukjent fenomen, men det skjedde noe de aldri hadde forventet. De ble ferdige!

- Dere fullførte altså Risk? spurte vi den unge mannen.

Ja, vi er ennå ikke helt over sjokket, men vi klarte å fatte vettet og kontakte medie med en eneste gang!

- Og vi må bare sjekke, dere fullførte uten at noen veltet bordet? Noen vant altså?

Det stemmer! Vi hadde spilt i bare to dager. Børge ble slått ut etter tre timer siden han prøvde å eie hele Asia. Han fikk lov å se på resten av tiden.

- Ja, vi vet jo alle at når man blir eliminert fra spillet så er det ingen ting annet å finne på. Men fortell, hvordan gikk det at dere ble ferdige?

Jo nå skal du høre. Det er ganske så spennende. Jeg hadde slått meg til ro i Australia og som alle vet er det umulig å ta over den, så jeg var trygg på å ikke bli eliminert i løpet av helgen.

Siden Børge ble grådig og ville ha Asia gikk alle mot ham og terningene var enige i at han var grådig. Andreas holdt Sør-Amerika og jobbet seg opp mot Nord, men der møtte han veldig hard motstand. En enkel soldat i Mellom-Amerika stod imot flere hærer som skulle inn.

Ja, du vet jo hvordan terningene i spillet kan være i Forsvarets favør.

Men, vi lagde allianser som vi brøt like lett som vi bryter brød, og anklager og frustrasjon ble sendt fritt rundt bordet.

- Dette høres da ut som helt vanlig Risk til nå?

Jo, men på dag to så skjedde det noe helt utrolig!

(Historien fortsetter under bildet)

Jeg hadde samlet opp alle mine figurer i Australia og var klar til å angripe. Vanligvis pleier dette ta veldig lang tid siden terninger skal trilles og alt det der. Det gjorde det.

Men så, i hundreogsjuesjette runde med terningkast denne turen, merket jeg noe rart. Jeg trillet alltid høyere enn forsvarer. Hele tiden!

- Hele tiden? Hallo, dette har jeg vanskelig for å tro. Har jeg kommet hit for å høre på en skrøne?

Nei, vi tok bildebeviser, for vi trodde ikke våre egne øyne. Så begynte vi å sendte live Snaps av kastene våre så vi skulle være sikker på å få alt dokumentert og vitnet av våre bekjente.

Jeg begynte selvsagt med Asia og jobbet meg videre. Etter mye motstand i Midtøsten valgte jeg ta turen østover og over til Alaska. Derfra snudde alt!

Jeg sendte inn alt jeg hadde, trillet og vant. Så gjentok jeg prosessen og trillet og vant nok en gang. Dette er jo ikke uvanlig, men det tok aldri slutt!

- Gikk du ikke tom for figurer da?

Jo, etter hvert. Men så prøvde de å angripe meg tilbake, og ved å gjøre det utryddet de seg selv. Når det ble min tur igjen var det bare for meg å vandre inn der det var én figur igjen.

- Dette er jo helt utrolig! Jeg ser på brettet nå at alle spillerne, med unntak av deg, selvsagt, er borte fra brettet.

Ja, det er faktisk mulig. Jeg vet ikke om dette har skjedd før. Vi måtte sjekke reglene for å se om det var mulig og ja, det står faktisk i reglene at man kan vinne.

- Ja, som journalist av Risk verden over er dette noe jeg vet. Jeg må si, dette er helt utrolig. Hva tror du veien videre blir nå?

Jeg vet ikke. Først må berømmelsen få lov å senke seg, jeg har blitt kontaktet av hele tre stykker angående saken og jeg kjenner det tar på. Neste gang tenkte vi å dra frem Monopol og spille det med alle husreglene vi kjenner til!

- Steike! Nå ber du om trøbbel. Du har virkelig troen på dette. Lykke til videre og kos deg med berømmelsen.

#gaming #brettspill #risk #hasbro #gamer #hytte #tur #agurknytt

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

André «Takras» Nordstrand

André «Takras» Nordstrand

34, Kristiansand

En vakker dag fikk jeg en visjon. Et kall fra høyere makter - mitt eget ego! Jeg oppdaget brettspill og hvor fantastisk sosialt og morsomt det er. Jeg følte et kall for å spre gleden med andre.

Kategorier

Arkiv

hits